Kingdom Escape Rooms

0.00 av 5 stjerner (0 anmeldelser)
Om Lokasjonen
Vi er en vennegjeng som ELSKER spill, logiske gåter og følelsen vi får når vi skaper noe kreativt. At vi har muligheten til å leve av dette ser vi på som et stort privilegium, og vi tenker ikke på at vi jobber. Vi bare “er” og “gjør”.

Vårt håp er at vi lar våre kunder ta del i den gledesrusen vi føler når vi skaper noe som blir satt så stor pris på av andre mennesker.

Leter du etter noen spennende aktiviteter i Oslo? Kingdom of Escape Room er i ferd med å etablere seg som en av de ledende aktørene innenfor underholdningsmiljøet i Oslo. Nærmere bestemt driver vi med escape room.

Escape room spill, escape room games, eller escape games. Kjært barn har mange navn. Dette er en relativt ny form for underholdning, eller aktivitet, som blant annet brukes i forbindelse med teambuilding, spesielle arrangementer, eller rett og slett med vennegjengen på byen.

Ettersom escape room bransjen har vokst, har det blitt relativt vanlig å bestille interiør og konsept til slike rom billig fra Øst-Europa eller andre steder. Kingdom of Escape Room har likevel valgt å lage alle sine rom fra bunnen av. Det vil si at hver eneste mekaniske funksjon, kode eller gåte som må løses…..hvert eneste møbel og interiør er laget av oss for dere. Alt du ser er spesialdesignet i forhold til vårt spill og rommet de befinner seg i.

Åpningstider: Man-Søn 10:00 - 23:00
Cort Adelers gate 18, 0254 Oslo
toalett tilgjengelig
2 personer3 personer4 personer5 personer6 personer7 personer8-12 personer
mandag t.o.m. su00f8ndag kr415 pr person kr375 pr person kr335 pr person kr315 pr person kr310 pr person kr305 pr person kr300 pr person
Rabatter Vi har 20% rabatt for studenter. Vi tilbyr en spesialpris og et tilpasset program for bursdagsbarn på deres bursdag og en lavere pris for kunder som vil arrangere fest i våre questrom. Deltakere kan også ta med mat og alkohol. Prisgaranti Kingdom of Escape Rooms er stolte av å kunne si at vi for tiden er billigst i Oslo. Dersom du i Oslo finner et lignende tilbud som det vi har til en lavere pris tilbyr vi oss å betale mellomlegget.