Kingdom Escape Rooms (mobil)

0.00 av 5 stjerner (0 anmeldelser)
Om Lokasjonen
Vi er en vennegjeng som ELSKER spill, logiske gåter og følelsen vi får når vi skaper noe kreativt. At vi har muligheten til å leve av dette ser vi på som et stort privilegium, og vi tenker ikke på at vi jobber. Vi bare “er” og “gjør”.

Vårt håp er at vi lar våre kunder ta del i den gledesrusen vi føler når vi skaper noe som blir satt så stor pris på av andre mennesker.

Leter du etter noen spennende aktiviteter i Oslo? Kingdom of Escape Room er i ferd med å etablere seg som en av de ledende aktørene innenfor underholdningsmiljøet i Oslo. Nærmere bestemt driver vi med escape room.

Escape room spill, escape room games, eller escape games. Kjært barn har mange navn. Dette er en relativt ny form for underholdning, eller aktivitet, som blant annet brukes i forbindelse med teambuilding, spesielle arrangementer, eller rett og slett med vennegjengen på byen.

Ettersom escape room bransjen har vokst, har det blitt relativt vanlig å bestille interiør og konsept til slike rom billig fra Øst-Europa eller andre steder. Kingdom of Escape Room har likevel valgt å lage alle sine rom fra bunnen av. Det vil si at hver eneste mekaniske funksjon, kode eller gåte som må løses…..hvert eneste møbel og interiør er laget av oss for dere. Alt du ser er spesialdesignet i forhold til vårt spill og rommet de befinner seg i.

Åpningstider: Man-Søn 10:00 - 23:00
Cort Adelers gate 18, 0254 Oslo
tilgjengelig for rullestol
30-80 personer7-30 personer
mandag t.o.m. su00f8ndag kr265 pr person kr7 425 pr Box